Sastanci sa našim prijateljima

Društvo za akademski razvoj u proteklih nekoliko dana imalo je sastanke sa prijateljima iz ambasada Južne Koreje i Pakistana.

Naša delegacija predstavila je svoje ideje o projektima koje bi naša organizacija želela da izvede u saradnji sa ovim institucijama, a koji imaju za cilj kulturno povezivanje naših naroda, a posebno mladih ljudi.

Delegaciju DAR-a u Ambasadi Republike Koreje primio je prvi sekretar i konzul gospodin Park Ji-Lark, dok je u Ambasadi Islamske Republike Pakistan domaćin bio Njegova Ekselencija gospodin Arif Mahmood.

Tokom sastanka sa gospodinom Parkom, naša delegacija predložila je da od jeseni bude organizovana poseta Ambasadi Republike Koreje u Beogradu, kao i još par ideja za saradnju.

Nakon uspešno realizovane posete Ambasadi Islamske Republike Pakistan u maju ove godine, sa Njegovom Ekselencijom gospodinom Arifom Mahmoodom razgovarali smo o nastavku saradnje. Planiramo da organizujemo Dane kulture Pakistana, koji bi Beograđanima približili kulturu i običaje ove azijske zemlje.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *