Proglašeni pobednici programa za mlade lidere AmChamps

Društvo za akademski razvoj sa velikim ponosom objavljuje da je članica našeg udruženja, Milica Gavrilov, jedna od pobednica prve generacije jedinstvenog edukativnog programa za mlade lidere.

Pobednici 2014 AMCHAMPS generacije su Predrag Simić, mladi menadžer Orion Telekoma i naša Milica Gavrilov, kao studentkinja. Kao najbolji mladi menadžer i najuspešniji mentor, Predrag je osvojio stipendiju na prestižnim master studijama poslovne administracije pri Cotrugli poslovnoj školi. Milica je kao najbolja studentkinja na programu dobila priliku da prisustvuje izabranom MBA modulu ove prestižne škole.

Kao deo AmChamps programa, troje studenata koji su došli do finala imali su priliku da dobiju profesionalnu praksu u Telenoru, British American Tobacco i Ernst & Young, rotirajući se i time dobijajući poslovno iskustvo u različitim kompanijama i sektorima, što će im kasnije koristiti prilikom izbora pravca profesionalnog razvoja.

Protekla godina je zaista brzo prošla; radili smo naporno i ozbiljno. Ponekad je baš bilo teško, ali je iskustvo koje smo stekli neprocenjivo. Posebno je bilo napeto i uzbudljivo raditi sa tri multinacionalne kompanije iz različitih sektora.“, rekla je Milica Gavrilov i dodala: „Mogu da kažem da, zbog prilike koju pruža, AmChamps može biti program koji menja život.“

„AmChamps – Young Leaders in Change“ osmišljen tako da mladim studentima koji su na kraju svojih studija i mladim menadžerima kompanija koje su deo programa, pruži praktično znanje, veštine i iskustvo neophodno za moderni biznis. Druga generacija programa kreće 22. januara ove godine, kada će biti predstavljeno dvadeset novih menadžer-student parova koji su ispunili veoma zahtevne kriterijume.

(Izvor: AmCham)

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *