Gde biste sa nama u posetu?

Društvo za akademski razvoj od svog nastanka insistira na organizovanju poseta institucijama za koje mladi ljudi, a prvenstveno studenti smatraju da im mogu biti od koristi za njihov dalji rad i usavršavanje.

Tako smo organizovali desetak poseta inostranim diplomatskim misijama u Beogradu za preko 250 studenata i ne nameravamo da se tu zaustavimo. Odlučili smo da ove godine organizujemo i posetu nekih od najvećih kompanija u našoj zemlji i regionu. Smatramo da je ključno pružiti priliku mladim ljudima da iz prve ruke vide i iskuse ono što im je nažalost u većini slučajeva uskraćeno tokom studija.

Zato se pred vama nalazi skraćeni spisak institucija i kompanija koje dajemo kao predlog za našu zajedničku posetu sa vama. Spisak je skraćen u odnosu na ukupni spisak diplomatskih misija koji je uvek aktivan i koji možete pogledati ovde. Dakle, na vama je da izaberete TRI institucije/kompanije koje želite da posetite sa nama, a na nama je da ispunimo na kraju vašu želju.

Koju od navedenih institucija/kompanija biste želeli da posetite sa nama?

View Results

Loading ... Loading ...

U formularu ispod možete ostaviti vaše osnovne podatke, ukoliko želite da steknete prednost pozivanja na prvu narednu posetu koju planiramo da organizujemo.

VAŽNA NAPOMENA: Posete su do sada bile apsolutno besplatne za sve zainteresovane učesnike, tako da smo odlučili da zbog odličnog iskustva nastavimo sa tom praksom i dalje.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *