Društvo za akademski razvoj

Society for Academic Development

Studiranje Vesti

Počelo prijavljivanje za Dane javnih politika

Grupa za analizu i kreiranje javnih politika, Centar za javnu upravu, lokalnu samoupravu i javne politike Fakulteta političkih nauka uz podršku Konrad Adenauer fondacije objavili su konkurs za učesnike četvrtih Dana javnih politika koji će biti održani na Fakultetu političkih nauka Univerziteta u Beogradu, 29. i 30. oktobra 2016. godine u terminu od 10 do 17h.

Teme četvrtih Dana javnih politika biće: izazovi i budućnost Evropske unije, urbanizam i uređenje gradova u službi rešavanja društvenih problema, rodno odgovorno budžetiranje, mediji i medijska politika, (zlo)upotreba empirijskih istraživanja u kreiranju javnih politika i mnoge druge. O ovim temama će govoriti kreatori i donosioci odluka i politika, predstavnici akademske javnosti, privatnog sektora, državnih institucija i organizacija civilnog društva.

Pravo da se prijave na konkurs imaju diplomci i studenti/studentkinje svih akreditovanih fakulteta u Republici Srbiji, predstavnici organizacija civilnog društva, donosioci odluka i aktivisti/kinje političkih partija. Za prijavu na konkurs potrebno je da pošaljete Vaš CV na adresu: konkurs@gajp.org. Učešće na Danima javnih politika je besplatno. Učesnici će po završetku dobiti sertifikat. Broj učesnika je ograničen. Rok za prijave je 21.oktobar, u 23:59 časova. Naknadne i nepotpune prijave neće biti razmatrane.

Za sva dodatna pitanja u vezi konkursa i Dana javnih politika preporučujemo da kontaktirate naše prijatelje putem mejla: konkurs@gajp.org ili posetite njihove sajtove www.gajp.orgwww.danijavnihpolitika.rs.

LEAVE A RESPONSE

Your email address will not be published. Required fields are marked *