DAR na Serbian Visions multikongresu

Društvo za akademski razvoj učestvovaće na jedinstvenom multikongresu u Srbiji „Serbian Visions“ koji na jednom mestu okuplja mnoštvo organizacija sa ciljem jačanja civilnog društva i stvaranja povoljnijeg ambijenta u zemlji.

Sam kongres obuhvata više tema: ljudska prava, ekonomiju, obrazovanje, kulturu, zdravlje, zaštitu životne sredine, EU integracije, bezbednost, inovacije, kao i druge oblasti koje čine viziju za bolju budućnost Srbije.

Kongres se održava idućeg vikenda 26. i 27. novembra u hotelu Radisson Blu Old Mill u Beogradu. Ulaz na sve manifestacije je besplatan!

Društvo za akademski razvoj organizuje interaktivnu panel diskusiju na temu „Partnerstvo protiv političkog zapošljavanja“ koja predstavlja svojevrsni nastavak borbe protiv korupcije u vidu političkog zapošljavanja u našoj zemlji.

Dokle smo stigli? Šta dalje? Ko je sa nama? Kako se izboriti sa takvim vidom korupcije? Ima li nade za mlade? Sve su to pitanja na koja ćemo zajedničkim snagama odgovoriti u subotu 26. novembra od 18 časova u sali M4.

PANELISTI:

  • Boban Stojanović, Grupa za analizu i kreiranje javnih politika
  • Milica Glišić, Demokratska omladina
  • Miroslava Milenović, članica Saveta za borbu protiv korupcije u ostavci
  • Zoran Stojiljković, Agencija za borbu protiv korupcije
  • Zoran Živković, Nova stranka

Moderatorka: Alisa Kockar, Društvo za akademski razvoj

U narednim danima navešćemo imena naših panelista, a ono što je najbitnije jeste da će ključnu ulogu u panelu imati publika, tako da vas sve pozivamo da dođete i date svoj doprinos u rešavanju problema borbe protiv korupcije. Za početak kroz izražavanje sopstvenog mišljenja na jedan artikulisan i kulturan način, bez straha!

Vidimo se!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *