Društvo za akademski razvoj

Society for Academic Development

Studiranje

Prilika za posao i praksu

Tražiš posao ili praksu? Pronađi svoju priliku na najvećem karijernom događaju za mlade u regionu Belgrade Youth Fair.

Belgrade Youth Fair je najveći karijerni događaj za mlade u regionu i ima za cilj da poveže mlade ljude sa kompanijama i relevantnim insitucijama. Pored velikog broja poslodavaca koji u okviru sajamskog dela nude različite prakse i poslove, BYF nudi priliku mladima da učestvuju na brojnim radionicama i predavanjima za koje dobijaju sertifikate. Ove edukacije i radionice drže eksperti iz vodećih kompanija u zemlji i regionu i na njima mladi imaju priliku da nauče mnoge korisne stvari o temama koje ih zanimaju (biznis, mediji, kultura, turizam, IT itd.), ali i kako da napišu uspešan CV, koja pitanja da očekuju na intervujuu za posao i sl.

U okviru BYF-a posetioci takođe mogu da se upoznaju sa različitim organizacijama i kompanijama – njihovim projektima, proizovodima i uslugama koje su namenjene mladim ljudima, kao i da dobiju specijalne sajamske pogodnosti i akcije.

Prijavi se ovde, iskoristi svoju šansu i dođi 26. i 27. aprila u Kolarčevu zadužbinu! Pored velikog broja kompanija i prilika za praksu i posao, čekaju te i brojne radionice, predavanja, sertifikati za učešće na njima, kao i slikanje za CV. Vidimo se!

LEAVE A RESPONSE

Your email address will not be published. Required fields are marked *