Društvo za akademski razvoj prisustvovalo je sinoć na svečanoj ceremoniji uručivanja nagrada za najbolje nastavnike Srbije, koji će našu zemlju predstavljati na takmičenju za titulu najboljeg nastavnika na svetu u okviru projekta “Global Teacher Prize” Fondacije Varkej.

U dupke punoj svečanoj sali Privredne komore Srbije, prisutnima se obratila predstavnica Udruženja za podsticanje preduzetništva “Živojin Mišić” koje je organizovalo takmičenje u Srbiji, da bi kasnije za govornicu redom izlazili pobednici takmičenja Tatjana Marković Topalović, nastavnica fizike u srednjoj školi “Dr Andra Jovanović” u Šapcu,  Katarina Veljković, nastavnica računarstva i informatike u Prvoj kragujevačkoj gimnaziji i Dragan Kuveljić, učitelj u osnovnoj školi “M. Stiković” u Prijepolju.

Naše udruženje u publici su predstavljali Alisa Kockar, predsednica Upravnog odbora i Milan Simonović, potpredsednik Upravno odbora, koji su nakon svečanosti iskoristili priliku da još jednom pruže podršku izabranim nastavnicima, a posebno sjajnoj Tatjani Marković Topalović, koja je naš vitez od kulture. Ne sumnjamo da će Tatjana, Katarina i Dragan predstaviti našu zemlju u najboljem svetlu, a sve vas pozivamo da pogledate njihove promotivne spotove i upoznate se sa njihovim radom.

Tatjana Marković Topalović

Katarina Veljković

Dragan Kuveljić


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *