DAR dobitnik zahvalnice za promociju poljske kulture

Društvo za akademski razvoj prisustvovalo je danas na Božićnoj svečanosti koju je organizovala zajednica Poljaka u Srbiji u Ambasadi Republike Poljske u Beogradu.

Ambasada Republike Poljske u Beogradu i Asocijacija „YU Polonia RS“ tradicionalno su se prihvatili domaćinstva ove izuzetne svečanosti, kojoj prisustvuju kako pripadnici poljske zajednice u Srbiji, tako i svi oni koji su vezani za Poljsku ili osećaju bliskost sa ovom centralnoevropskom zemljom. Ovogodišnja svečanost je naročito bitna, budući da se održava na 100. godišnjicu nezavisnosti Republike Poljske.

Naše udruženje posebno je počastvovano zahvalnicom koju nam je uručio gospodin Nikola Tošković, ispred Asocijacije „YU Polonia RS“, za saradnju u promociji poljske kulture.  U ime Društva, zahvalnicu su primile Nataša Nikolć, Dijana Pećer i Ivana Stanković. Naše predstavnice su iskoristile priliku da porazgovaraju sa domaćinima, upoznaju ih bliže sa radom našeg udruženja i predstave im planove za narednu godinu, među kojima su i aktivnosti koje planiramo da sprovedemo upravo u saradnji sa Ambasadom Republike Poljske u Beogradu i Asocijacijom „YU Polonia RS“.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *