Postanite deo DAR-a

Naša organizacija veruje da je DAR ono što poseduje svako ljudsko biće, bez obzira na svoj izgled, godine života ili životna opredeljenja. On se najbolje može opisati kao svest o društvu u kojem čovek živi sa željom da se to društvo učini boljim. Kao što i sami znate, ljudsko društvo čine pojedinci sa različitim željama, interesovanjima, zanimanjima, istorijom, kulturom i drugim odlikama, što zadatak usklađivanja svih tih različitosti čini veoma bitnim. Jedino od društva u kome svako može da se maksimalno istakne, svaki pojedinac može imati korist.

Društvo za akademski razvoj želi da okupi pojedince koji poseduju DAR i koji imaju želju da svoje vreme i energiju posvete unapređenju naše zajednice. Iskreno verujemo da svaki pojedinac ima u sebi barem zrno DAR-a, koje je dovoljno da pokrene rešavanje određenih problema i učini svet boljim.

  • Da li vam se dogodilo da na ulici prisustvujete nekoj situaciji za koju verujete da uopšte nije morala da se dogodi?
  • Da li vam je bilo neprijatno zbog nje?
  • Da li u ljudima koje srećete osećate probleme koji ih muče?
  • Da li želite da pokušate da ih rešite?
  • Da li ste spremni da svoje znanje podelite sa drugima?
  • Da li ste spremni da svoje slobodno vreme posvetite društvenom unapređenju?

Ako je Vaš odgovor na svako od postavljenih pitanja DA, onda ste prava osoba koju tražimo. Pošaljite nam svoj CV ili biografiju na mail: office@dar.org.rs do 01. decembra 2018. godine sa naznakom „ZA ČLANSTVO“, a mi ćemo Vas nakon pregledanja pozvati na intervju.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *