Hiljadu srca

Društvo za akademski razvoj u znak ljubavi pokrenulo je akciju pod nazivom Hiljadu srca. Akcija je trajala od 14. februara do 8. marta sa ciljem širenja ljubavi putem društvenih mreža i interneta na jedan od najzastupljenijih načina. Nakon 8. marta odlučili smo da se akcija okonča, ali da Galerija hiljadu srca bude otvorena za sve nove fotografije, koje biste možda baš Vi želeli da nam pošaljete.

Sve što Vam je potrebno jeste kamera, foto-aparat ili mobilni sa istim mogućnostima i malo mašte. Slikajte sebe, svoje prijatelje ili potpune strance tako da se na fotografiji vidi srce. Nije bitno da li će to srce biti nacrtano na papiru, formirano prstima ili možda urezano u klupu na mestu gde ste prvi put pronašli svoju pravu ljubav.

Fotografije nam možete poslati na mejl (office@dar.org.rs), a mi ćemo svakako sve fotografije objaviti na našem sajtu u Galeriji hiljadu srca i nalozima na društvenim mrežama.

Cilj nam je da Fejsbuk i Tviter preplavimo srcima, kao i da putem društvenih mreža podelimo ljubav sa svima. Pozovite svoje prijatelje da učestvuju u akciji širenja ljubavi, tako da do 8. marta prikupimo hiljadu srca i pokažemo da ljubav pokreće naš svet.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *